Для любителів смачно поїсти
Так як в покері поки що в мене пауза, хочу поділитися з вами рецептом свого, мабуть, найулюбленішого пирогу. Не знаю його справжню назву, але я його називаю рибний пиріг. Для нього вам знадобиться
листкове тісто 1 пачка (в одній пачці одразу нарізано 4 штуки цього тіста)
Яйця варені 3 штуки
Сирок плавлений 3 штуки, можна навіть зі смаком грибочків
Часник
Цибуля зелена
Тунець у власному соку , вистачить однієї банки 145 грам
Майонез та Кетчуп, навіть краще використовувати сацебелі, так якось смачніше
Перш за все слід розкатати тісто, приблизно щоб був розмір 40х25 см, ну або як вам буде зручно, дивлячись до якої форми ви це будете складати, та випікати при температурі 180 градусів до готовності. Найкраще це випікати кожен лист тіста окремо.
Після того як розкатали та випікли тісто можна перейти до приготування начинки та пирога в цілому.
Готуємо перший шар начинки, це буде яєчний салат. Натираємо яйця, сирки та видавлюємо туди часник, скільки вам заманеться, бо хтось любить щоб був яскравий присмак хтось ні, також додаємо туди майонез, все ретельно перемішуємо та мажемо на перший лист тіста.
Накриваємо другим листом. Другий шар начинки це зелена цибуля та майонез, при бажанні можете додати ще якусь зелень, але я цього майже не роблю. Чесно по грамах навіть не скажу скільки потрібно цибулі, бо зазвичай роблю на око, головне щоб вистачило намастити на тісто. Накриваємо іншим листом тіста, та переходимо до наступного кроку.
Третій шар - тунець у власному соку разом із соком змішуємо з майонезом, ретельно перемішуємо, та мажемо.
Кладемо зверху 4й шар тіста та трамбуємо. Завершальний штрих це змішати сацебелі чи кетчуп з майонезом і мажемо не дуже тонким шаром зверху Залишаємо пиріг на ніч, або більше, аби тісто ввібрало усі соки. Готово, приємного апетиту.
До кожної з начинок слід додавати майонезу стільки, щоб, грубо кажучи, об'єднати між собою інгредієнти, але не занадто мало, щоб не вийшло занадто сухим.
Якщо є якісь питання то залюбки відповім.
Фото нажаль не маю, занадто швидко з'їдається 🥺









Зуб на холодець, поміняеш аватарку підуть плюси
Насолоджуйся, як замовляв)
Друга справа ,побач як діло піде)
Та не думаю що щось зміниться, але подивимось)
Ні,дивись як працюе кіт, тільки купляй йому найкращі смаколики)
На фото не моя кішка, моя повна протилежність, повністю чорна, їсть тільки печінку курки, також шийки, та різні смаколики для котів, дуже виборчий підходить до вибору їжі😂
Народ давайте підтримаем)Кицька і справді гарна)
xD
Реально,почистив кеш хрома і аж тоді тільки ава помінялась,а кішка супер,хоч і не твоя

Ось і моя 😅 единий шанс зробити фото це тільки коли спить
А чому так?)шо така не посидюча,чи не любить фоткатись?
Як бачить камеру так одразу починає рухатися😅
друзі давайте без рецептів, так смачно написав, що треба йти на кухню, я вже як ведмідь(( жопа не взлітає.... вжу вжу
Гарної людини повинно бути багато) ну і головне не забувати запивати дієтичною колою, кажуть що допомагає не набирати 😅😅
Добрий рецепт, але кожний шар начинки з майонезом для мене це занадто.
Якщо я б готував, то розбавляв мйонез зі сметаною. Легше шлунку буде
Якось свій рецепт викладу!
Ніколи не пробував змішувати зі сметаною в даному випадку, але можеш спробувати та написати відгук) доречі, якщо з'їсти одразу увесь пиріг то шлунку дійсно буде непереливки😂😂😂 думаю для перекусу, з чаєм або ще з чимось, то буде непогано і шлунок не помітить
Я часто змішую зі сметаною, особливо коли щось запікаю. А запечена риба у сметані взагалі топова виходить!
Згоден, змішати зі сметанкою щоб потім запікати саме те