👨🍳Кулінарний блог! Куряча печінка по-берлінськи! Легко та смачно! 😛
Як часто ви їсте печінку? Я раніше не дуже любив, але я знайшов дуже смачний рецепт!
Печінка по-берлінськи! Для цього нам потрібні такі інгредієнти:
Печінка куряча - 600 гр.
Цибуля - 1 шт. більша середньої
Яблука - 2 шт. середніх
Часник - пару зубчиків
Паприка копчена - 1 столова ложка. ОБОВ'ЯЗКОВО!
Перець, сіль - на ваш смак.
Олія - рослинна + вершкове масло.
Почнемо!
1. Цибулю ріжемо на 4 частини та на полоски. Смажимо не середньому вогні, до прозорої золотинки!
2. Ріжемо яблука, додаємо до цибулі на 3 хвилини. Разом з цим додаємо подрібнений ЧАСНИК! Трохи підсолимо!
3. Після цього цибулю та яблука треба перекласти в окрему миску. Масло по можливості злити у сковорідку або долити нового.
Печінку треба трохи порізати на 2 частини, так буде зручно їсти. Додаємо до сковорідки. Головне олія не була дуже гарячою, тоді вона не буде так бризкати!
Зараз можна посолити + поперчити!
ГОЛОВНЕ! Не пересмажити печінку!
Достатньо 4 хв. з однієї сторони + 3 хв. з іншої + 3 хв. під кришкою.
4. Коли підсмажили з однієї сторони, перемішуємо та зверху додаємо наші цибулю та яблука! А також посипаємо копченою паприкою!
Смажимо 3 хвилини, перемішуємо, та накриваємо кришкою ще на 3 хвилини.
5. Подаємо та смакуємо! 😛 На все це у мене вийшло 25 хвилин! ⌛
Після цього можна попити чаю! ☕
Запустити спінчик чи АоФ!
Сподіваюсь ви приготуєте таку печінку, та вона вам сподобається! Всім гарного настрою! 😉









Поки читав, мало слиною не захлинувся😂😁. Дякую за рецепт.
На здоров'я! Готуйте!
Печінку такої торгової марки і такою вагою я продаю. Тому обов'язково спробую повторити твій шедевр.🤩
Буду чекати на відгук!
А ще яблука мрієш вирощувати! )))
Не факт, не факт 😉
НЯМ-НЯМ!Вау! Дайте серветку, в мене слюні потекли!
Оце справжній кулінарний блог !
Не то що я дилетант зробив(
Ти напевно був перший, хто зробив кулінарний допис🥇
Буде над чим попрацювати! Чекаю ще смачних рецептів!

Мммм..так приємно

Тепер на форумі треба ще одну гілку робити. " Покер Шеф"
Гарна назва - Покер Шеф!
Вона буде одною з найпопулярніших, думаю!
Простенький рецепт, якось спробую. Дякую
Так, не дуже складний! Спробуй!

Смакота
Гарний блог
Під покер, те що треба
Коли ти добре поїв, то доїжджає частіше!
(я в це вірю)
А якщо під час гри в покер їсти?
Ну без цього ніяк! Покер довга справа!

Смачного!)
Дякую за рецепт)
Якщо печінку і їм, то тільки курячу
А мою печінку їсть в основному алкоголь🤔😭😁
Дякую!
Куряче легше готувати! 
З цим треба трохи обережніше!


Є таке
ну бо ти їси алкоголь він в свою чергу віддає здачу.
Я вже своє від'їв. Зараз так, може бути легенький перекус😪
Дякую за рецепт,обожнюю печінку)
Я зараз теж її полюбив, раз в місяць точно готую!
Дякую за рецепт! Обов'язково приготую
Смачного!

Крутяк !! Під таке можно і
))
Авжеж можна! Головне не зловживати!


Чекаємо рецепт смачненьких канапок!
++
так само зробив)
Записуй /
хліб
вершкове масло
варена ковбаска .
Хліб нарізаєш на кусочки приблизно 1.5 см , не шкодуєш масла ( важливо щоб воно було покрите по всій поверхності хліба без зазорів ) , і ріжеш кусочок ковбаски 0.5 см буде норм , якщо на скибку хліба налізе 2 шматочка ковбаски то тоді 2 .
Смачного ^ ^
АХах! Добрий рецепт! Зранку до чаю - супер!
Це ж треба! Ніколи на думку не спадало яблуко додати... Хоча крильця з яблуком роблю.
Смачного! І дякую за рецепт
Поєднання дуже смачне! Головне яблука не зовсім у пюре засмажити!
Не люблю печінку, точно не приготую таке
Добре! Тоді чекай інших рецептів!
Маю спеціальність кухара, цікаво буде дивитись за рецептами, люблю таке
Цікавий рецепт - подача
Дякую!

Смачного! )
Дякую!

Ну виглядає смачно)
Та воно і є смачно!
Не можна такі пости перед сном читати), вот що робити,йти їсти?)
Маленька канапка нічого поганого не зробить!