Кулінарний блог швидкого приготування / 095
Ні хто з місцевих кухарів не передав мені естафету для створення кулінарного шедевра. То ж я все взяв у свої руки та навчу вас швидко й смачно готувати.
Інгредієнти.
Вермішель швидкого приготування "Мівіна" за ціною 14.99 у найближчому маркеті. Є різні смаки та я обожнюю негостру зі смаком смаженого м'яса або зі смаком курки.
Вода, за ціною гривня літер. Можна брати з крана та я не такий відважний. Зверніть увагу на кружку її ви могли побачити у цьому блогу.
Висипаємо вермішель, посипаємо приправою. Є різні смаки, а ще гостра та не гостра. В мене була не гостра та на смак як гостра.
Доводимо воду у чайнику до температури кипіння, а саме 100 градусів за Цельсієм (фізика сьомий клас). Та заливаємо, так що б вся вермішель була вкрита водою.
Додаємо гарнір (здається це так називається). Я обрав котлетку та огірок. Котлету розігрів в мікрохвильовці за 20 (прописом двадцять) секунд, огірок розрізав на 4 (прописом чотири) майже рівні шматочки.
Вийшло якось так.
Чесно кажучи я налив забагато води, то ж наступного разу буду знати напевно скільки саме треба.
P.S.
Блог створено без рекламної інтеграції.
Смачного та не забувайте що ви читаєте найкращий блог.
На сьогодні все. До зустрічі. Всіх обійняв.









ахахахзазазазазаххаззазазазазах коли побачив мівіну, зрозумів одразу який пост буде!!! Веталь ти топ!!Смачного!!!
Передай до речі комусь естафету!
Я вже Лампі передав естафету, а вона мене на баблі вибила.
Не подумав я що перше фото буде видно. Мій косяк
приготувала тебе.
Зайшов із козирів 🔥
З туза
Роялфлеш
Якщо засунути котлету по між булок і добавити огірок це вже бургер ^ ^
Всі естафети від тепер буду передавати тобі .
Та бургер треба вживати окремо
на забанять за фразу "засунути поміж булок" ?
булці ж боляче
Красава
1к+, прописом витягнув)))
Можно було й без цього впоратись, та додав трохи за для гумору
в точку попав)
Бля, це крутезно
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Дякую. Та не так крутезно як ставки з кефом 1.01
якраз на виграші з кефом 1.01 на мівіну і вистачить.
Колись мене це і погубило . Давним давно коли були голоса в вк як зарядив на водне поле 1.01 коеф ааатралія з кимось грала . І зіграли 10-10 і пропали 40 голосів а на той час це наче мільйон зарес 😂здавалось
На все життя запам'ятав
1800грн плюс сьогодні. Не лише на мівінку, а ще й на сосиску 🤣
Забувся про сьогоднішнє м'яско
Ммммммм.... смакота.....бан
Бан бан бан бан
Та ти гурман
Дякую.
Тримай найкращий рецепт. Не дякуй
Смакота
М'ясо взагалі топ👍
Обожнюю курячі ніжки
Дякую,мої очікування справдились,хотів саме мівіну побачити,і це сталось)
Бон апетіт))
За п'ятихвилинну перерву можна встигнути приготувати.
Друже - це геніально ! ХААХАХАХХХХААХАХАХАХАХААХ )))
Дякую.
Життя топ рега


Початок.
як варІант, гарно женитися
В мене топ дружина та іноді сам готую))
ліпше довіряй професіоналу)бо ти так шось готуеш,що язва буде)
Я маленькими дозами
Це розрив 😄🤝😎 Нагнав апетиту, потрібно іти їсти 😉🤝
Я не навмисне.
з "мівінковю" проходило дитинство)
хороший рецепт!)
в кого дитинсво,в кого студентскі роки)
Тільки в дитинстві не заварював, сухою їв
та по різному робили, бувало просто засипали спеції та трусили пачкою теж було прикольно) (як ти і кажеш)
так, було таке !
Оце супер


Сам навіть Ектор би позаздрив такому рецепту 
Ветал поганого не порадить
Захотілось солодкої мівінки
Про таку не чув
Ось так бабл впливае на людей 😁😁😁
Не найкращим чином
Топ рецептура!
Топ блог!
Дякую. Грибів не вистачає до гарніру.
Три хвилини і блог готовий

Є грибна приправа для такої страви
В школі бувало я її нюхав
це дало свої плоди через десятки років

Веталь, на вигляд красиво, але для частого споживання не рекомендую.
Раз на місяць, по настрою.
В холодильнику стоїть борщ та заради вас, для блогу, приготував
Зрозумів. Просто за 70 з жартами проблеми
Жодних жартів, все серйозно
Мівінка)) Зразу згадались студенські роки тоді вона була ще по 5 грн. . О боже як давно це було
Ти що рік тому закінчив вчитись?
Майже)) 7
Швидко ж тебе
Норм страва, деколи самому хочеться іменно мівінки, а не макарону чи ще чогось такого.
Гарнір це мівіна макарони гречка рис і тд.
Дякую, буду знати, сподіваюсь не забуду як чарти префлоп
Ахаха! Я би много чого сказав, але думаю критика тут зайва!
Рецепт типу - коли у тебе 5 хвилин перерви і 15 столів на баблі!
Їжа студентів та покеристів