Т♦️9♣️ в рамочку! Best Cash оновлено 😻
Тут без хардкорних історій як у поважного Джміля!
Тут про те як через 6 місяців і 23 дні після перезавантаження і взяття себе в руки, та старту з 20$ зробити п'ятизнак. Хоча можливо це теж хардкор, але без болі і з плавним ростом )
Я собі плавно весь цей час йшов, збільшував БР і був задоволений. Це перезавантаження вплинуло повністю позитивно, і я дякую за те що зміг тоді пересилити свої проблеми та зробити крок вперед!
А після вечора суботи я взагалі перебуваю у стані, який і не уявляв!
Ідемо до діла, запустив сесію в годині 13. До 21 години йшов десь у -250-300$.
Тут запускалося три останніх турніра сесії. Як бачите не всюди далося з першої спроби
У всіх 3 був ІТМ, і навіть прохід в ТОП-40. Але сьогодні не про це, сьогодні тільки про один турнір
ІТМ був уже на носі, я сидів з двома стартовими (10ББ). І далі стається чудо, 3 поспіль роздачі
А9о пушу в дуже активного
Стандартно відбиваю з AQo
Ловлю сет
І вуаля стек 80ББ. Супер комфорт у стадії містері
Стіл дуже гарний. Всі короткі, два гарних стека але менші за мене і не сильно лудять, що мені на руку і дозволяє самому лудити
Відразу перше виставлення, і золотий сундук. Я уже щасливий що відбив сесію
Друга спроба мімо! Закрив 13бб
А далі щось шалене та дивне! 11ББ пуш, всі викидають, що мене дивує і радує. Я з кайфом залітаю 🤑
Золотий сундук! ТОП нок! Бест кеш! Підгон до дня народження що через пару днів
Кайф😍
Емоції шалені! Хоча скажу відверто, далося це легше ніж малося напевно, але такий він цей покер
Зараз ці два дні дограю фази, трішки відходжу а то ці місяці були тяжкі в певному плані)
І з новими силами буду продовжувати, очевидно лізти на нові ліміти не буду) Буду і далі грати в діапі 5-55$, і фази гарні через сателіти. На щастя я уже не той гарячий що поліз би грати щось вище.
І головне це шалений шанс зробити крок вперед
А ще пока мені треба оновити старий гаджет що пройшов зі мною ці 3,5 роки що лагає від 5-6 столів, і зробити свою гру ще комфортнішою налаштувавши робоче місце
Всім дякую за підтримку! Все можливо, потрібно працювати та вірити!
ВЗЯЛИ!!!

Мої вітання з мега заносом!
Дякую! І справді мега
Я в шоці 🥶 Мої Вітання 🔥 Крім оновлення робочого місця, ще плануєш якісь великі покупки ? 🤑
Були якісь враження коли побачив суму, чи спокійно відреагував ? бо блог доволі стриманний ☺️😁
Та в більшості спочатку привести в порядок та комфорт робоче місце, і працювати далі!
Глобального пока нічого не думав, я людина стримана.
На рахунок емоцій, ну хвилин 20-30 трясло) але так як був діпран, то ще години 3-4 катав, як вище зазначив я дуже спокійний
будеш ще ліміти по грі піднімати ? чи залишишся на тих що зараз ?)
Ну я граю 5-50, я іноді вискакую на гарні фази що вище за ліміт. Тому змінювати нічого не буде, у мене є над цим працювати щоб бути впевненим на цих лімітах.
Куда вище
Вітаю, це дуже круто) Потрібно перпглянути свої погляди на ГГ. Бачу нашим кардмейтівцям насипає)
Дякую!) Ну не знаю, я можна сказати онлі ГГ катаю і стабільно плюсую. Так як там свої 5-6 столів стабільно є, а більше впринципі не граю пока
У мене там стабільний мінус) Лише граю в плюс, коли 90% часток продаю) Але на довго не вистачає)
Мої побажання працюють)Але мало бути 50)
Вітаю,скоро 20 добереш)
Ну так вийшло що 30к максималка була, а два топ нока це зажирно))
Дякую що нааурив
Та відчувається коли людина мае занести)
Вітаю з бесткешем! Так тримати!
Дякую!)
Бесткешопад для гравців КМ! Вітаю, сильно!
Джміль приніс удачу ) Приємно, надіюсь далі хтось ще підхопить естафету
Неймовірно, вітаю)
Так, саме неймовірно) Дякую!
Вау...вітаю...це гарні гроші ,люди деякі працють все життя на роботі за них...а ти став міліонером за один день...бажаю оновити не тільки робоче місце ,а й придбати ще щось корисне для життя...САЛЮТ💥
Дякую!) Для мене, 24-річного через пару днів це дуже солідно. Тим більше у цей час
Але це лише 1 крок, головне як ти будеш іти далі!
Головне ,що ти стриманий...тому вірю що в тебе все буде гуд....
З наступаючим...рости большой - не будь лапшой...😇
Дякую за привітання! Буду старатися
Ну це просто неймовірно)))
ВІТАЮ🤩
Дякую!)
🤩
Мої вітання 👏 🎉 🤝 Оце царський подарунок на ДН👍👍👍 Кайф😍
Дякую!)
Мрія просто 🥰
оу, ну красота 🥰
Так 😍
Справжня краса
Вітаю!🥳
Мега результат!😱
Від таких сундуків починаєш вірити в дива!😃
Дякую) Завжди варто вірити, але і працювати!
Коли робиш все залежне від себе, то шанси на диво збільшуються
Це просто Мега крутий занос👏👏💪💪💪 мої вітання з Бест кешем 🔥 💰 🤑
Дякую!)😎
здається мрії почали збуватись, кожному по такому сундуку!! памятаєш?
Звісно! Чекаємо хто наступний 🤔
Це дуже мотиваційна і неймовірна історія, яка тільки доводить, що все можливо 😊😍🔥👏 Дуже і дуже круто 👍🔥👏 Молодець, що почав працювати і впевнено дійшов до такого шаленого результату 😍 Вчора, в цей час ще грав на GG, про твій результат дізнався ще вночі 😊
Мої щирі вітання з цим мегакрутим результатом 🎉👏👍🔥🍾
Дякую!
Так, це був переломний момент. Лудка забрала рік мінімум, міг почати рости ще раніше)
Абсолютно заслужений НОК 🏅
Вітаю)))))🦾
Дякую! 🦾
Вітаю! Дуже крутий і мотивуючий результат!🥳
Дякую!)
Мотивація це те що є неодмінним, хоча у мене не була в бажанні витащити таке щастя) Це більше ніж мріялося
Вітаю друже, це просто мега виграш))😉
Дякую!) Так і є
Вітаю🎉🎉🎉. Заслужив своїм трудом і наполегливістю👍
Дякую!)
Та це віддало з авансом, я це розумію
Вітаю!!! Це неймовірний результат!!! 🥳🥳🥳
Так) Дякую!
Щось містері баунті розривають КМ, цікавий формат турнірів: взяв топ джек - далі можна не догравати 🙂 Вітаю з суперовою скринькою 🥳🥳🥳
Ну за перше практично такий же приз, тому сенс є грати завжди) Цікавий формат і справді
Дякую!)
Якщо ще й за топ 1 такий же приз - то це можливо подвійний джекпот зірвати🤑Тоді догравати обов'язково. Не у всіх турнірах після топ містері приваблюють призові 😀 Однозначно молодець😉
Просто ідеально 🔥💪
Мої вітання це дуже крутий виграш)))
Дякую!
Вітаю!!) 👍👍🔥🦈💪😉💰
Це мега потужно ! 🤯😎
☝️👍👍
Дякую) ТАк і є, не все залежить від нас, але ми можемо робити все можливе
Неймовірно круто , мої вітання )
Дякую!
Це мега круто 💰 вітаю 🔥 🤩🤩🤩💶💰
Так, дякую 🤩
Впевнений, що ти заслужив на цей результат 😉
Максимально радий за тебе 🤩
А ще - я спокійний за те, що ці гроші не підуть через лудку. Бажаю, щоб вони допомогли твоїй родині 🤗
Дякую!)
Ще півроку тому я не був би так впевнений, а от зараз я теж спокійний)
Був радий у верхньому правому кутку побачити знайомий нік і 30К 🤩
Ще раз вітаю з таким топовим заносом 💪
Дякую!
Коли уже вилітав, то в чаті побачив твоє повідомлення) Надіюсь колись побачимо і твій нік там
Мої вітання! Шалений результат! 🤑
а можна я трохі поклянчу пацанам на авто з такого заносу? (є тема на форумі) 🙃
Дякую!)
Допоможу звісно)
Дякую!
Що я можу сказати! Просто красень друже!👏👏👏
Мої щирі вітання і нехай це буде лише початок твоєї чудової кар'єри!🤜🤛
Дякую!)
Тепер є всі умови щоб рости краще та якісніше! Все в моїх руках
Золоті слова, нехай в тебе вийде все як ти плануєш!😉
Неймовірно зорі розташувалися в сузір'ї Джек-пот.
Іноді це стається)
Бачу бути регом мтт - це не тільки про страждання) Вітаю з заносіщем!)
Біль іноді присутня, а деколи і часто) Але такі моменти це прививка на довго думаю
Дякую!
Ойойой! Це не занос, це заносище , 7знак на нашу внутрішню валюту. Вітаю з неймовірним виграшем!!!
Дякую)
Справді ойойой