Памятаю як в перше його приготував вся сімя зїла його за пару хвилин як тільки воно застигло.
Так значить рецепт .
Нам потрібно .
Кусок сала не великий ( грамм 200 - 300 )
Часничок
Сіль
Перець чорний мелений чи паприка мелена хто як любить я роблю два кусочка так і так .
Перець духмяний 2 - 3 штучки
Лавровий лист 1 шт
Целофановий пакет 3 шт не велечкий щоб завернути сало.
Готувати досить просто , берете сало і робити ножиком дірки щоб засунути часничок , їх потрібно зробити максимально багато як тільки можна , часничок краще розрізати по мешне на 3 -4 -5 шматочків по менше бо так буде легче запхати .
Коли сало очасничилось ^ ^ , солим і перчим ( тут я не специаліст бо в кожного свої смаки , хтось любить солоніше хтось не дуже , те саме з перцем ) перчу я так щоб перець майже повністью покривав сало .
Берем цилофановий кульок і закидаєм туди сало , 2- 3 духмяних перці , лавровий лист якщо великий то можна половинку , і максимально в притик випускаючи повітря завязуєм пакет , далі ще два пакета по верх цього . І варим від 1.30 години до 2х годин все залежить від кусочка.
Кидаєм в холодну воду чекаєм доки вода закипить і варим на середньому вогні.
А далі треба щоб воно остигло і можна смакувати , а краще коли воно остине в морозильну камеру але не на довго тобі бомбезно , можна і порізати тоненько і під пінне заходить на ура.
сало точно безпрограшний варіант, це сподобається всім !!! Оце смакота на картинці !!
Дякую що так відповідально віднісся до челенджа !
Я ще вчора мав це зробити , але то батьки приїхали , то покер і так заснув... тільки зайшов подивитись що тут , а тут повно всього тому наздоганяю вчорашній день
Крутий челенж , спробуй так приготувати ти будеш в шоці ^ ^
Я ще вчора мав це зробити , але то батьки приїхали , то покер і так заснув... тільки зайшов подивитись що тут , а тут повно всього тому наздоганяю вчорашній день
Крутий челенж , спробуй так приготувати ти будеш в шоці ^ ^
Ми використовуємо кукі ("cookies") відповідно до «Повідомлення про файли кукі». Використання кукі може привести до обробки ваших особистих даних. Для отримання додаткової інформації про використання файлів cookie та блокування кукі в настройках браузера відкрийте «Повідомлення про файли кукі» тут.
Якщо ви даєте згоду на використання файлів cookie та обробку ваших особистих даних відповідно до «Повідомлення про файли кукі», натисніть «Прийняти». Увага! Якщо ви заблокуєте файли cookie, які необхідні для правильної роботи сайту, це може привести до його непрацездатності.
Це буде варене сало ^ ^
Памятаю як в перше його приготував вся сімя зїла його за пару хвилин як тільки воно застигло.
Так значить рецепт .
Нам потрібно .
Кусок сала не великий ( грамм 200 - 300 )
Часничок
Сіль
Перець чорний мелений чи паприка мелена хто як любить я роблю два кусочка так і так .
Перець духмяний 2 - 3 штучки
Лавровий лист 1 шт
Целофановий пакет 3 шт не велечкий щоб завернути сало.
Готувати досить просто , берете сало і робити ножиком дірки щоб засунути часничок , їх потрібно зробити максимально багато як тільки можна , часничок краще розрізати по мешне на 3 -4 -5 шматочків по менше бо так буде легче запхати .
Коли сало очасничилось ^ ^ , солим і перчим ( тут я не специаліст бо в кожного свої смаки , хтось любить солоніше хтось не дуже , те саме з перцем ) перчу я так щоб перець майже повністью покривав сало .
Берем цилофановий кульок і закидаєм туди сало , 2- 3 духмяних перці , лавровий лист якщо великий то можна половинку , і максимально в притик випускаючи повітря завязуєм пакет , далі ще два пакета по верх цього . І варим від 1.30 години до 2х годин все залежить від кусочка.
Кидаєм в холодну воду чекаєм доки вода закипить і варим на середньому вогні.
А далі треба щоб воно остигло і можна смакувати , а краще коли воно остине в морозильну камеру але не на довго тобі бомбезно , можна і порізати тоненько і під пінне заходить на ура.
Так як це челенж тому передаю естафету Komar , Amphitrite, Sharan1927.
Всім смачного.
Сало це безпрограшний варіант 👍 смакота 🤤
Сало це безпрограшний варіант 👍 смакота 🤤
сало точно безпрограшний варіант, це сподобається всім !!! Оце смакота на картинці !!

Дякую що так відповідально віднісся до челенджа !
сало точно безпрограшний варіант, це сподобається всім !!! Оце смакота на картинці !!

Дякую що так відповідально віднісся до челенджа !
Я ще вчора мав це зробити , але то батьки приїхали , то покер і так заснув... тільки зайшов подивитись що тут , а тут повно всього тому наздоганяю вчорашній день
Крутий челенж , спробуй так приготувати ти будеш в шоці ^ ^
Я ще вчора мав це зробити , але то батьки приїхали , то покер і так заснув... тільки зайшов подивитись що тут , а тут повно всього тому наздоганяю вчорашній день
Крутий челенж , спробуй так приготувати ти будеш в шоці ^ ^
я тільки за !!!
Не люблю саме сало, під щось або з чимось так, а от саме чомусь не заходить(
Таке сало просто 🔥. А ще якщо під🍶 еххх. Аж слина потекла. Пішов втиратися😂😁
Таке сало просто 🔥. А ще якщо під🍶 еххх. Аж слина потекла. Пішов втиратися😂😁
Не люблю саме сало, під щось або з чимось так, а от саме чомусь не заходить(
Пішов плакати. Бо немає такої смакоти в морозилці😁
На вигляд дуже смачне, треба приготувати
На вигляд дуже смачне, треба приготувати
Без сала нікуди! Під смажену картоплю та ще з солоним огірочком!


Без сала нікуди! Під смажену картоплю та ще з солоним огірочком!


Сало завжди в моді, при будь-якій погоді😋
Сало завжди в моді, при будь-якій погоді😋
Виглядає супер)я не супер фанат сала,але люблю деколи)легко готується,може колись спробую
Ось таке я люблю:)
де ж "челенджери"

Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.