Їжа Буковелю. Гастро-блог
Привіт усім! Вирішив поділитись трохи ресторанними стравами Буковелю, які вдалось спробувати, відпочиваючи там.
Загалом закарпатська кухня – це унікальне поєднання традицій української, угорської, словацької та румунської кухонь. Вона славиться використанням свіжих продуктів та регіональних спецій. Серед популярних страв виділяються бограч – смачний суп з м'ясом та овочами, солодка картопля, вареники з картоплею, а також гуцульський банош – кукурудзяна каша з сиром та шкварками. Ця кухня не лише зберігає столітні традиції, але й щороку здобуває нових шанувальників.
Ну а теперь трохи архівних фото, які вдалось зафоткати моїй жінці, певно для її інстаграму, але чому б і нам тут не подавитись слиною, перед чи після покерної катки. Поїхали.
Вареники з олениною і соусом із ферментованого чорного часника:
Вартість: 340 грн
Борщ з пампушками, зеленим салом та печерними ребрами:
Вартість: 270 грн
Гуцульський дерун напханий індичим фаршем:
Вартість: 345 грн
Пироги з бульбою (так це вареники з картоплею xD) подаються з трьома соусами:
Вартість: 285 грн
Терті деруни зі сметаною та грибною мачанкою:
Вартість: 295 грн
Суп вершковий з лососем:
Вартість: 280 грн
Окремий рекомендаціон таким солодощам:
Вартість: 100 грн
PS Ціни звісно захмарні, тож цінуйте жінок, які готують для Вас і тим самим бережуть Ваш бюджет!









Ехх😍👍🥹
Треба буде дерунів приготувати)).. 😄🤝😉
Мотиваційний блог значить вийшов, треба додати картегорію "Мотивація" 😆
Ще і апетиту прибавив, так нормально))..🤝😄😆
😅💯
Ой смакота яка 👍😍
Супчик топчик 🤩
Страви топчик,а головне смачненькі 🤤🤤👍
Да якби я платив такі суми дружині то я б розорився )))
І не кажи
Зараз зроблю світлини, що дають на вечерю у Київському ТЦК)
А там ще й кормлять?
Звісно, ми ж зі зброєю)
Показав дружині, вона в шоці від цін
Є таке
треба чоловіку рахунок виставити за всі завтраки, обіди,вечері)😂
Якщо буде платити, то буде прибутковіше ніж хомки вигравати)
родиною пообідав 1500 грн залишив, а треба тричі на день ) за тиждень 40К тільки на їжу залишив). Як кажуть то не ціни великі, а треба більше заробляти
І то правда!
Яка смакота, треба піти поїсти Дякую)
Смачного)
Ото не хотів їсти, а тепер доведеться терпіти, дорога до дому триває.
Гарної вечері!)
Дякую, треба буде неодмінно там побувати)
Не пожалкуєш!
Просто космос! Я таких гарних вареників ще не бачив! Вони прям золоті! 😍
Але й ціна не алюмінієва! 😄
Ха-ха, а всередині топове баунті)
Топові страви🏆️🏆️🏆️
Але Буковель то є Прикарпаття, а кухня там інтернаціональна😉
Їсти можна😅
Треба 😁
Дуже смачненько виглядає!😋
Я ще їв не пам'ятаю правильну назву чи бобовниця ( чи якось інакше ) там два вида бобів і три вида м'яса такого ніде більше не їв дуже ситна і смачна страва)🤩
Дуже цікаво що це за ребра такі!))🙄😲🧐
Печені) Але залишу, як є, так навіть криповіше🤣
Я чомусь одразу згадав копальню кави))😆
О, теж там бував)
Добре що поїв, перед переглядом. На вид наче смачні страви)
Ваууу все так смачно виглядає... аж слюньки потекли)
Добре що на носі обід, та можна перекусити...)
Добре, що я щойно поїв)) інакше було би важко 🤤😁
На вигляд гарно і смачно)але ціни звісно великуваті,але Буковель сам по собі дорогий курорт,тому і не дивно,треба бути готовим до такого коли туди їдеш)
Як уже зазначив Tarasgr, не Закарпатська, а Прикарпатська кухня 😉
Насправді це важливе уточнення, бо кухні дійсно мають різницю)
Кажу як хлоп з Прикарпаття, у якого дружина із Закарпаття 😁😂
🤔Нажаль вже редагувати не можу🙂
На фото все дуже смачно, впевнений так воно і є.
Пироги з Бульбою ))) - класно назвали)) ,а так дійсно треба таке дивитися коли вже поїв, а то слиною мона зтекти)), дуже апетитно все
Смачного)
Прочитав цей блог під фільм "Меню". Убойне комбо)