нова рубрика від Mr.Espresso «DRINKS AND POKER»
Якось зранку в один з моїх кавових днів, мені на думку прийшла одна ідея.Створити рубрику де будуть представлені два моїх вподобання - кава та покер.
З яким напоєм асоціюється покерний гравець у бариста з 20 річним стажем ?
Досвід у мене багатий у кавовій індустрії, цього року буде вже 20 років як я перебуваю в кавовому бізнесі.
У далекому 2004 році я приготував свою першу чашку кави еспресо "Coffe Lavazza"
В кожному пості буде надано на огляд кавовий напій або будь-який інший напій який буде асоціюватися з відомим гравцем у покер.
Також усі мої читачі та гості блогу, можуть у коментарях до постів пропонувати своїх кандидатів (гравців, блогерів, відомих людей у світі покеру та навіть з адміністрацій даного форуму КМ можуть потрапити до моєї рубрики, та будь-хто з учасників КМ.
Відкриває рубрику, мабуть, найвідоміший, найнеординарніший і найемоційніший гравець у покер, володар шістнадцяти браслетів світової серії покеру Філ Хельмут (Phil Hellmuth)
Phil Hellmuth and coffe Romano
Назва цього напою перекладається як "Римський"
КАВА РОМАНО / ROMANO - готується на основі еспресо з додаванням лимона.
Романо - це дуже міцна кава з яскравим, насиченим цитрусовим смаком. Яка давно завоювала популярність у всьому світі.
Якщо вам сподобалася ця позновательная рубрика ,тоді ставимо лайк
Зелена цифра, а вірніше її кількість під постом буде мене лише мативувати. До нових зустрічей.
"Для мене кава та покер є невід'ємною частиною мого життя, моєї душі."
( Mr.Espresso)









Колись вирішив здивувати дружину і приготував зранку каву в постіль. Напій відправився в каналізацію, адже я додав до кави саме лимон 🤣🤣🤣
у мне свекровь так п'є) о вкусах не спорять)
Смішно



це правда
цікаве поєднання
при приготуванні потрібно бути обережним і не переборщити з пропорціями
Каву з лимоном ніколи не пив 🤔
Я по класиці, роблю замовлення у перевірених постачальників з Ефіопії
цей напій на любителя це як бірмікс, пиво із соком у кожного свій смак і переваги
я ж вважаю за краще закуповувати арабіку з різних материків і після готувати купаж із кількох сортів арабіки і вищого сорту митої рабусти,потім каву обсмажуємо на ростері і вже потім розфосувавши по упаковках по 1 кг доставляємо в кав'ярні
якщо говорити про фаворитів, то для мене це арабіка з Колумбії, а саме сорт Колумбія Супремо (Colombia Supremo)
Дякую за розгорнуту відповідь 👍 Тепер про каву знаю більше 😊 ☕️ Будемо споживати тепер якісний продукт
багато матеріалу в мене залишилися в постах ще за часів cardmates.com, але мені не важко буде тут потроху вводити в курс справи кавоманів та любителів чайних церимоній КМ
Дякую 👍
Незнаю як з лимоном але коли катка іде то і кава іде)
Чув що додають лимон, сам не пробував)
зазвичай я в каву додаю сік лимона, а дольками лимона лише прикрашаю напій, тут потрібно бути обережним і не переборщити
Цікаво, треба якось спробувати таке поєднання!
Ніколи навіть у голові не було думок додати у каву лимон!
Для приготування кави романо в чашку з 30 мл еспресо додають 5 мл лимонного соку і невелику скибочку. Подавати романо заведено зі стрічкою цедри, скрученою в спіраль

Як ти розписуєш , то в мене вже слина у роті))
proffi
Цікаво, обов'язково спробую) Крутий блог
Тільки акуратно багато лимона не потрібно,
Для приготування кави романо в чашку з 30 мл еспресо додають 5 мл лимонного соку і невелику скибочку. Подавати романо заведено зі стрічкою цедри, скрученою в спіраль
Дякую
Цікаве поєднання 🤔👍
Крутий допис загалом вийшов ! 😉
Цей коментар та подібні до нього, надихають мене творити.
Дякую
З лимоном ще не пробував!