Заробітчани!Ч.2🇺🇦-🇵🇱
Ну що ж,пройшло вже троха часу від моєї розповіді,і от я вирішив написати продовження,всім велике вітання
Ітак,про роботу розказав вроді більше менш все що хотів,тепер троха розкажу про не робочі моменти,але перше цікаве спостереження,що мене дуже здивувало в Польщі,так це те яка різниця в плані відношення до землі,Україні найбільша країна в Європі яка територіально знаходиться саме у Європі,Польща теж не маленька,але проїжджаючи через їх територію,села,я замітив що там земля не пустує від слова зовсім,всюди щось росте,як не сади то поля,а в таких місцях де нічого немає,все покошене і доглянуте всеодно,чого нажаль не скажеш про нас,звісно що це не про все і всіх,але багато де просто закинуте і порошше бур'янами,нажаль ситуація не в нашу користь,і це дивно,бо ми великі експортери сільськогосподарської продукції,а ще стільки землі не використовуємо.Пару фото з садів і подвір'я де ми жили,осінню бувало аж до приморозків доходило)
Були у нас звісно і вихідні дні,і дні коли падав дощ,а в дощ на такій роботі не дуже комфортно,тому сиділи дома,найближчий магазин знаходився десь села за 3 від нашого,в км це приблизно 6 в одну сторону,і майже кожної неділі ми туди ходили пішком,не тому що нас не могли десь відвезти в магазин,таке бувало,а тому що це була непогана така прогулянка,в 10 ранку вийшли,погуляли, купили що треба і в 2-3 вернулись,якщо чесно скучно просто,бо не було що там робити взагалі,село-глуш,хоч і під Варшавою,30 хв машиною,час від часу могли троха собі пригубити,і таке бувало,але в міру
Чого ще мене ці заробітки навчили,так це точно самостійності,я почав готувати їжу,і поняв що мені це подобається,не завжди все звісно виходило,але як то кажуть з опитом все пізнаєш.Коли тобі ніхто не зробить поїсти,чи не випере одяг(що в дома я майже не робив)тоді береш і робиш сам,і це дуже добре виходить,якщо звісно руки ростуть з того місця,бо бачив і знав людей,які могли просто на "мівіні" жити і все)
Декілька фото моїх кулінарних шедеврів,можливо це не дуже виглядає,але це точно було непогано на смак
На останок хочу ще розказати одну цікаву річ,яка відбувалась зі мною всі 3 рази що я був саме на роботі в садах,це стабільне зменшення вагикожного разу,одне і теж)Стабільно 10 кг я там лишав,але будучи до кінця чесним,після роботи мені ще хватало сили і бажання на треніровки дома,але суто зі своєю вагою,баз всякого заліза і тд,можливо це відбувалось через режим,завжди підйом в 6 відбій в 10+-,і харчування в один час,можливо через роботу,невідомо але результат завжди був,і він мені подобався,я нічого не маю проти повних людей,бо зараз і сам один з них,але думаю всі хочуть гарно виглядати,і в цьому мені допомагала саме робота там,бо дома не дуже хочеться щось там займатись спортом,коли можна піти пива попити,не хватає мотивації мені завжди 18+👇
Якось так відбувались мої поїздки в Польщу,і мені це підходило,не знаю,що про це напишете,і взагалі чи шось напишете ,але буду радий,є ще одна розповідь про самий перший раз,це про виробництво люксових яхт у Гданську,проте незнаю,чи буду писати,можливо появиться настрій колись,якщо тут не буде багато -))))
Дякую хто читає і дочитав до цього місця,всім заносів і миру!









Красава, що сказати, і чебуреки - клас!
Хах,дякую,вони реально були класні)якщо чесно навіть кращі ніж куплені деякі)
1..Звідки у вас інтузіазм до куховарства.. у мене такого великого вибору (мною приготовлених страв) немає
2. Робота реально забирає наші кг, у мене так само до 7кг скидав.. а щас сидячи тільки біля покеру майже 90кг((
спека скоро спаде
гоу на трасу здоровя згоняти вагу
Треба почати хоч ходити багатенько, а то як засів в покер рано - то виліз уже перед сном
Траса здоров'я звісно цікаво, але далеко від мене (ПосКот)
Один раз я 3 місяці був сам)і жив сам,тільки телефон спасав)а деколи нету не було,то готувати шось,особливо коли треба багато різати,жарити,то в кайв,і час непогано вбиває,зараз дома то я тоже мало що готую,хіба коли настрій є,а це дуже рідко)я зараз за 100 важу,і реально вже з животом не малим,на фотках було 95,і 84,не хватає фіз активності,і мотивації,точніше вона дуже миттєва,і пропадає швидко)
На яку трасу,і що там робити?

Миха, а ти звідки?
Цікаве питання)не проти дізнатись,я кщотщо з Льв.обл,а ви?
взагалі з Краматорська, але багато де побував.
В Одесі, як малий був, кожне літо на декілька тижнів приїзжали
та з ходьби й треба починати....біг дуже обережно, можна коліна "посадіти"
Коли Україна переможе обов’язково бахнем пива в Аркадії, так що коли будеш в Одессі пиши обов’язково)
Поряд як раз е клуб кеш рубають, підемо трусити фішів 😁
звісно))
Чувак зліва
покерист-спортсмен
а справа якійсь лудік зі слотів
За балентайнс окремий лайк)
Ахах,цікаве спостереження)))був ще пан Джеймсон,але він не хотів фоткатись,або вже було не до того
Теж відкрив в собі кулінара, коли почав жити в університетському гуртожитку. До цього часу подобається ця справа і всі кажуть що непогано виходить😊
Так що ми можемо йти на поварів, якщо що😂
Останній раз нормальне польське пиво пив десь в році 2013-2014. Потім воно зіпсувалось, незнаю як зараз.
P.S. а ти здоровий кабан
яка зараз вага?
найсмачніше те пиво яке тільки з'явилось, навіть найдешевше, та згодом воно втрачає смак, схоже починають підроблять чи змішувати щось.
В гуртожитку на загальній кухні?якщо так то ще той виклик
хоча в гуртожитку я жив максимум 2 тижні на сесії,коли на заочному вчився в політесі у Львові,то ми там не готували,а бухали хіба
зараз десь 105 вже,заплив сильно,і тепер би 90+ було б же дуже добре)але я вірю в то,що зможу скинути при великому бажанні)така думка мене гріє)в мене через дорогу ВПТУ легко міг йти на повара)але тоді коли поступати треба було,то не то що хотілось,тому пішов в технікум

Згідний,на початку для попиту і популяризації воно класне,а потім все гірше,вже не раз таке бувало,так само і з горілкою,нова класна,а потім фе
То не хіба з пивом так роблять))
Я майже 5 років там прожив) у нас на поверсі було 2 кухні) одна на 8 кімнат. Людина до всього звикає, спочатку було звичайно дуже важко пристосуватись, але потім норм)
Я за рік скидав 15 кг, так що немає нічого неможливого)
Я знаю,головне мотивація,яка зараз десь нижче плінтуса,і коли звіддтам вилазить,то бутилочка пива заганяє назад((((це звісно жесть,і всі хочуть щось готувати,як то ділили?хто перший прийшов той і готує?плюс можуть піднасрати,якщо шось лишити варитись,і відійти,думаю такі випадки точно є
Ніі)) дуже мало хто готував сам) в основному всі їли передачки або купляли готове в супермаркетах, + їли в столовій. З 8 кімнат на моєму блоці готувало 3-4 кімнати. Там же 4 камфорки було. ( працювало 2-3). Ніколи сприводу цього не було конфліктів)
Забув що є столові,ми ходили прямо в корпусі була,і взагалі на території було декілька,то там було супер)в обід модна норм поїсти,а вечерю якось перебиватись,передачами)3-4 кімнати це по скільки вас жило?і ви готували на кімнату,чи кожен для себе?)якщо на кімнату там на 2-3 то норм,навіть прикольно,шось придумали,зробили,з'їли і всі задоволені)
Страви класні, але здебільшого фастфудівські (багато паніровки й олії), коли так працюєш звісно воно згорає, а коли у покері сидиш, то така їжа не дуже піде на користь.
Я теж почав сам готувати теж сподобалось. Зараз навіть закрив консервацію
Пиши ще, цікаво!
обожнюю огірки та помідори консервовані, та не дуже люблю коли вони в одній банці. Один одного смак перебивають((
При покері треба напевно мати збалансоване харчування,ще й якщо не займатись нічим,бо суто сидяча робота з дня в день,а консервація клас!для мене це пока що за гранню)ніколи не цікавився хіба дивився як мама крутить,процес не зрозумілий,хоча напевно це не супер важко,але це точно вартує,зимою то що треба

Я теж окремо більш полюбляю, але там залишалось потрохи того і того, я навіть в одну банку яблука порізав, думаю різноманітність теж інколи потрібна!
Ще з рецептом маринаду треба визначитись!
якщо не пробувати то і не буде нових рецептів.))
Маринад чілі пробуй до огірків, бомба👍
Огірки це вобше кайф,помідори теж люблю,але мене бісить коли воно всьо тече по руках,а ще люблю мариновані печериці маленькі такі,на закуску вобше то до треба)
Нажаль останній час мені гострого не можна
А так згоден, пікантності ніколи не завадить!
Ясн. Я люблю гостреньке)
Ми раніше сім'єю робили помідори у бочці дубовій, там кг 40, мабуть не менше було, ото була бомба!
Ну шампіки теж норм, закрив 3 баночки маленькі, треба буде спробувати!
У мене дід то капусту так квасить в бочці,тільки що запитав то там 80л,офігів сам)))а огірки пару раз квасили,але так в банці,або відрі,вони стоять тиждень чи троха більше і можна їсти,хруп хруп,50 грам і збс
Теж діло!

Пішов до магазину по хліб.
Пива взяв, приходиш додому, а жінка така. - "хліб купив"?
То ще добре як прийшов,можна когось зустріти,і хліб з'їсти,і до хати прилізти
а не прийти)так що це ще лайтово)))
Не дивись на фідбек та плюси. Пиши для себе.
Наша пам'ять така що може щось забувати, так ти виклав і якщо нахлинуть спогади завжди можна зайти та почитати, чи онукам показати.
Так то так)до внуків ще дуже далеко,для початку треба дітей зробити,а для цього жінку знайти
яка потім по хліб відправить.
Коли бачу що хтось хоче написати про яхти то в голові виникає одразу про яхти та шльон..ри
Ну це ж завод свого роду,по польськи стояння воно називалось,але там вже були яхти які куплені і тільки дороблялись дрібниці всякі,то бачив як там вже проводились гулянки,правда хто там був крім власників не знаю,але дівчата в купальниках точно були присутні)))
яхта без шльон..р гроші на вітер
Мені сподобалась розповідь)
Цікаво, а зараз ти готуєш?
Дуже дякую
зараз рідко тому що живу не сам,але деколи по настрою щось Тай можу зварганити,але не дуже важке,бо там в Польщі можна було і спекти шось,запекти,а зараз немає охоти,завжди дома щось є готове,то легше до холодильника прийти і взяти,замість того щоб стояти і робити,лінь страшна(
Супер!Продовжуй!!! А щодо готування їжі,я вже писав в коментарях до одного блогу,повторюсь,бачив на заробітках чоловіків,які старше за мене були на років 15,діти вже школи позакінчували,а люди реально крім яєшні нічого не вміли приготувати...Один варив суп таким чином : кидав один окорочок,цілу картоплину,цілу цибулю та цілу моркву....На фоні їх я був просто Борис Бурда !
Ну і плюс з кожною поїздкою на заробітки я кожен раз прокачував скіл готування їжі !))
Дякую)Це факт!все з опитом,а те що люди не вміють насправді не дивно,спочатку мама годує,потім жінка,тому напевно це норм,хоча,можна і трохи більше шось вміти)
ну я якби так само.мамо,потім дружина)))Ну ладно,не ми їм судді )
Це так,всі ми не ідеальні,і коли хтось чогось не вміє це не привід його засуджувати,бо всі ми шось Тай не вміємо)))
Цікава поїздка до польщі, чекаєм на 3 серію

Дякую!)ну якщо 3 буде це буде напевно остання)
Чекаєм
ну так коли вже сам за себе відповідаєш появляються дивні здібноті) я про кулінарію)
Хаха,можна навіть експериментувати пробувати
То де продовження?)
Ого,нічого собі тебе занесло)))та це не продовженням скоріше початок,бо якщо я напишу цю 3 частину,то по порядку вона мала би бути 1)
Я чекаю!
